Oftalmopediatrie

Consultaţie oftalmopediatrie

dr. Andrei Oana – 250 RON
dr. Dancescu Andreea – 250 RON
dr. Velcea Irina – 250 RON

Suntem bucuroși să împărtășim cu dumneavoastră că începând cu data de 09.01.2023, clinica de Oftalmopediatrie va avea o nouă locație special concepută pentru micuții pacienți👀 👶

🏥 Clinica de Oftalmopediatrie dispune de două cabinete oftalmologice, o sală de tratament și explorari functionale în care doamnele doctor dr. Oana Andrei, dr. Andreea Dăncescu, dr. Irina Velcea își vor desfășura activitatea.

👓De asemenea, în incinta noii clinici, se găsește magazinul de optică medicală cu produse dedicate în special copiilor și adolescenților, dar și un atelier de montaj optică pentru ca fiecare pereche de ochelari comandată să fie gata în cel mai scurt timp posibil! 👓

❗Vă așteptăm în cea mai nouă și modernă clinică destinată copiilor din Prahova pentru a beneficia de cele mai bune servicii medicale pentru micuțul dumneavoastră și nu în ultimul rând să descoperiți produsele din magazinul nostru de optică. ❗

📍Adresa: Str. George Baritiu, nr. 4 , Ploiești, Prahova (pentru mai multe informatii vă rugăm consultați harta)

📞Pentru mai multe informații, detalii și programări ne puteți contacta la numerele de telefon: 0745.999.268 sau 0344.141.423

 

Bolile oculare ale copiilor pot exista de la nastere sau pot sa apara pe parcursul dezvoltarii copilului. Acestia pot avea afectiuni diferite de cele ale adultilor, de aceea este important sa fie evaluati de catre medici oftalmologi cu experienta in oftalmopediatrie.

OphtaMax ofera consultatii complete de oftalmologie copiilor de toate varstele cu ajutorul echipei medicale formata din Dr. Oana Andrei, Dr. Andreea Dancescu si Dr. Velcea Irina  medici oftalmologi cu experienta in oftalmopediatrie din orasul Ploiesti.

Vederea buna este foarte  importanta in dezvoltarea copilului, de aceea este vital ca primele consultatii de rutina, in lipsta semnalelor de deficit visual, sa fie efectuate cat mai devreme. Primul consult este recomandat de facut pana la implinirea varstei de 1 an, sau oricand, chiar si in prima zi de viata daca exista suspiciuni ca ochiul copilului are o problema.

Consultul oftalmologic este diferit in functie de varsta copilului si se poate efectua chiar daca copilul nu “citeste” semnele la panou.

Orice deviatie a ochiului prezenta mai tarziu de 10 saptamani de viata este considerata anormala si nu trebuie  neglijata sau asteptat sa treaca de la sine. Calendarul consultatiilor oftalmologice la copil este recomandat de medicul oftalmolog in functie de rezultatul primului consult, patologia asociata si bagajul genetic al copilului.

Ne-am bucura daca le-ati povesti copiilor acasa ca merg la doctorul oftalmolog ca la un prieten care le vrea binele.
Noi nu facem niciodata “injectii” :).