Despre noi

Misiunea noastră

Misiunea noastra este acea de a crea si pastra un sector spitalicesc modern si performat, usor accesibil, eficient, dotat corespunzător și în pas cu tendințele tehnologice specifice specializării, cu personal motivat și bine pregătit, avand in centrul activitatii satisfactia pacientului.

OphtaMax furnizează servicii medicale de cea mai bună calitate care permit vindecarea bolii și recuperarea totală sau, după caz, ameliorarea simptomatologiei având în vedere permanent satisfacția pacientului.

Acreditată din 10.05.2020

Clinica Ophtamax Ploiești este acredită ANMCS

Tipologii de acreditări

Incepand din Mai 2020 Ophtamax este acreditata categoria II, din cele VI categorii posibile dupa cum urmeaza:

  • categoria I de acreditare, denumită „acreditat”;
  • categoria a II-a de acreditare, denumită „acreditat cu recomandări”;
  • categoria a III-a de acreditare, denumită „acreditat cu rezerve”;
  • categoria a IV-a de acreditare, denumită „acreditat cu încredere redusă”;
  • categoria a V-a de acreditare “se face pentru o perioadă de maximum 6 luni de la primirea raportului de acreditare, pe durata căreia acestora li se eliberează o decizie de prelungire a procesului de acreditare”
  • categoria a VI-a „neacreditat”

Ce este acreditarea?

Acreditarea este modalitatea prin care se demonstrează că o unitate medicală face eforturi să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă așteptările pacienților, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și din punct de vedere al condițiilor în care se acordă.

Acest lucru se realizează de către Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS) care verifică modul în care acordă serviciile medicale și evaluează în ce măsură acesta corespunde standardelor de acreditare.

La ce folosește acreditarea?

Acreditarea confirmă că o unitate medicală dispune de resursele și de competențele profesionale necesare pentru a acorda îngrijiri medicale în specialitățile pe care le are în structură. Confirmă că o unitate medical poate face ceea ce spune că face. Prin urmare, pacienții vor avea o mai mare încredere de a se adresa unei unități medicale acreditate decât unei unități neacreditate.

Ophtamax în cifre

71213

Total consultații

1705

Consultații Oftalmopediatrie

23541

Investigații Oftalmologice

12998

Operații Cataractă

2600

Injecții

1359

Tratamente Laser

502

Alte Operații

Galerie Foto