Injectii intraoculare

Injectiile intraoculare se efectuează cu medicamente care blochează VEGF (de tipul Avastin sau Eylea) precum și cu triamcinolon (Vitreal).

În spitalul OphtaMax vă puteți programa pentru efectuarea injecțiilor intraoculare care tratează DMLV exudativa, edemul macular diabetic, tromboza de venă centrală a retinei sau tromboza de ram venos retinian, retinopatie diabetică proliferativa, iar intervenția se efectuează în regim spitalizare de zi, este o intervenție cu o durată medie de aproximativ 5 minute.

Spitalul OphtaMax efectuează injecții intraoculare într-o clădire nouă, special concepută și gândită pentru oftalmologie. Aici vei beneficia în permanență de experiența echipei medicale care efectuează peste 1000 de injecții intraoculare pe an și de aparatură de ultimă generație care permite determinarea cu exactitate a afecțiunilor dar și identificarea soluțiilor necesare nevoilor dumneavoastră.

Avantaje

Folosim aparatură modernă, de ultima generație, de la producători de top.
Oferim consultații, intervenții chirurgicale și laser DECONTATE CAS în baza biletului de trimitere
Suntem singurul si cel mai modern spital privat de oftalmologie din Prahova acreditat ANMCS
Beneficiați de experiența echipei medicale în tratarea afecțiunilor și identificarea soluțiilor necesare fiecărui pacient

Galerie Foto

Programează acum o intervenție

Programează-te acum