Intervenții LASER

În spitalul OphtaMax vă puteți programa pentru intervențiile de iridotomie LASER care tratează glaucomul cu unghi îngust/ atacul de Glaucom sau unghiul îngust cu risc de inchidere, iar intervenția se efectuează în regim spitalizare de zi, este o intervenție minim invazivă cu o durată medie de aproximativ 5 minute.

Intervenții LASER iridotomie

Intervențiile de iridotomie LASER care tratează glaucomul cu unghi îngust/ atacul de Glaucom sau unghiul îngust cu risc de inchidere se efectuează cu ajutorul laserului YAG de ultimă generație purtând garanția calității Carl Zeiss.

Intervenții LASER capsulotomie

Intervențiile LASER pentru tratamentul cataractei secundare sau opacifierii secundare a capsulei posterioare care poate să apară la câteva luni sau ani după operația de cataractă se efectuează cu ajutorul laserului YAG de ultimă generație purtând garanția calității Carl Zeiss.

 

Spitalul OphtaMax efectuează intervenții LASER într-o clădire nouă, special concepută și gândită pentru oftalmologie. Aici vei beneficia în permanență de experiența echipei medicale care efectuează peste 500 de intervenții LASER pe an și de aparatură de ultimă generație care permite determinarea cu exactitate a afecțiunilor dar și identificarea soluțiilor necesare nevoilor dumneavoastră.

Avantaje

Folosim aparatură modernă, de ultima generație, de la producători de top.
Oferim consultații, intervenții chirurgicale și laser DECONTATE CAS în baza biletului de trimitere
Suntem singurul si cel mai modern spital privat de oftalmologie din Prahova acreditat ANMCS
Beneficiați de experiența echipei medicale în tratarea afecțiunilor și identificarea soluțiilor necesare fiecărui pacient

Galerie Foto

Programează acum o intervenție LASER

Programează-te acum