Magazin Optică

Ofera-ti un plus de stil cu ajutorul produselor din magazinul de optica medicala aflat la parterul spitalului, aici iti oferim servicii si produse de optica medicala de cea mai buna calitate la preturi avantajoase

Rame pentru ochelari

Din plastic sau metal, calsice sau moderne, noi te sfatuim, tu alegi!

Consiliere

Specialistii OphtaMax te vor consilia in alegerea ramei perfecte, tinand cont de forma fetei, stilul de viata, stilul vestimentar (business, classic, modern, sport), dioptriile prescrise, buget alocat.

Vino în magazinul de optica și descoperă rama care se potrivește cel mai bine stilului tău.

Branduri de top

Dolce&Gabbana, Silhouette, Chariol, Line Art, Vogue, Ray Ban, Carolina Herrera, Ana Hickmann, Furla, Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Emporio Armani, Sferoflex, Police, Sover, Clark, Ocean Titan, Ocean, Oliver, Rhein.

Ochelari de soare

Completează-ți stilul cu o pereche de ochelari de soare!

Protecție UV

Ochelarii nu sunt doar un accesoriu fashion ci și un mijloc de protecție al ochilor față de radiațiile solare UV. Cei care oferă protecție maximă, sunt cei cu lentile polarizate.

Aceștia sunt recomandați în special persoanelor care conduc și celor care petrec foarte mult timp în spații deschise, acolo unde razele sunt reflectate și intensificate de zăpadă, apă sau suprafețe plane.

Poți alege dintr-o varietate de modele și brand-uri.

Ray Ban, Dolce&Gabbana, Vogue, Polaroid, BenX, Timberland, Nautica, Arnette.

Lentile de ochelari

În funcție de stilul de viață, tipul lentilelor are un rol important.

Tehnologie modernă

Realizate cu ajutorul înaltei tehnologii și adaptate nevoilor individuale, pentru a oferi o experiență vizuala de excepție, lentilele de ochelari, îmbunătățesc stilul de viață al purtătorului.

Consiliere

Monofocale , bifocale, progresive sau degresive (pentru lucrul la birou), la noi vei fi îndrumat întotdeauna să-ți alegi perechea care ți se potrivește, în funcţie de necesitate.

Produse inovative, de înaltă claritate, concepute pe baza unei cercetări îndelungate, lentilele progresive pot fi personalizate cu ajutorul măsurătorilor speciale realizate cu aparatul Visioffice 3, aparat de ultimă generație unic în județul Prahova.

Montaj în laboratorul propriu

Cel mai bun montaj pentru ochelării tăi.

Montajul de înalta calitate, datorita experienței tehnicianului optometrist și a aparaturii de ultimă generație alaturi de consilierea clientului, în privința purtării și întreținerii lentilelor și ramelor, vor oferi întotdeauna satisfacție maximă celor care aleg să monteze ochelarii în laboratorul nostru.

Lentile de contact și soluții oftalmice

Alternativa modernă de corecție a vederii

Purtarea lentilelor de contact este de cele mai multe ori preferată pentru că nu limitează câmpul vizual. Acestea pot fi purtate și de pacienții cu dioptrii mari, de cei care practică sportul, sau de ce nu, de cei care vor să-și schimbe culoarea ochilor.

La noi găsești următoarele tipuri de lentile: Monofocale sferice, Monofocale torice, multifocale, cosmetice, protetice sau pentru ortokeratologie de la producători de top cum ar fi: Alcon, Cooper Vision, Johnson & Johnson, Bausch & Lomb, Menicon.

Specialiștii OphtaMax te vor consilia în privința purtării și întreținerii lentilelor și ramelor, pentru a-ți oferi satisfacție maximă.

Service

Garanția calității, nu trebuie să coste niciodată!

Oferim asistență service gratuit clienților opticii noastre și îi sfătuim să ne viziteze periodic pentru verificarea șuruburilor, balamalelor, schimbarea pernuțelor, pentru ca ochelarul să ofere comfort cât mai mult timp.

Accesorii pentru ochelari

Personalizează-ți ochelarii cu stil!

Vă punem la dispoziție o gamă largă de accesorii, de la șnururi, lavete și tocuri până la soluții de curățare sau antiaburire pentru întreținerea lentilelor.