Intervenții chirurgicale cataractă în regim spitalizare de zi

În spitalul OphtaMax vă puteți programa pentru operația de cataractă în baza biletului de trimitere, în limita locurilor disponibile. Intervenția se efectuează în regim spitalizare de zi, adică pacientul este internat și externat în aceeași zi (durata medie 3 ore) iar anestezia este locală (topica) pe baza de picături.

Pașii de urmat pentru pacienții care se operează de cataractă în spitalul noastru sunt următorii:

  • consultație inițială – în cadrul căreia se pune diagnosticul de cataractă, se depistează eventualele riscuri, se măsoară puterea cristalinului artificial ce urmează a fi implantat (biometrie), consilierea pacientului cu privire la alegerea tipului de cristalin ce urmează a fi implantat, programarea intervenției chirurgicale, înmânarea consimțământului pentru operație și elibereare rețetă tratament pre și post operator.
  • operația, în ziua programată
  • control obligatoriu la 24 de ore de la intervenție
  • control la 1 luna pentru prescripție ochelari, dacă este cazul.

Spitalul OphtaMax efectuează intervenții chirurgicale de cataractă într-o clădire nouă, special concepută și gândită pentru oftalmologie. Aici vei beneficia în permanență de experiența echipei medicale care efectuează peste 3000 de intervenții de cataractă pe an și de aparatură de ultimă generație care permite determinarea cu exactitate a afecțiunilor dar și identificarea soluțiilor necesare nevoilor dumneavoastră.

Avantaje

Folosim aparatură modernă, de ultima generație, de la producători de top.
Oferim consultații, intervenții chirurgicale și laser DECONTATE CAS în baza biletului de trimitere
Suntem singurul si cel mai modern spital privat de oftalmologie din Prahova acreditat ANMCS
Beneficiați de experiența echipei medicale în tratarea afecțiunilor și identificarea soluțiilor necesare fiecărui pacient

Galerie Foto

Programează acum o intervenție chirurgicală de cataractă cu bilet de trimitere.

Programează-te acum